Over mezelf

In 1991 startte ik met de psychiatrie opleiding in ’s Hertogenbosch bij het Reinier van Arkel, die ik in 1996 afrondde.
Daarna deed ik werk als crisisdienst psychiater, later werkte ik bij Afdeling Angst- en stemmingsstoornissen bij Altrecht, Utrecht.


In 1998 begon ik met de opleiding tot Psychoanalytisch Psychotherapeut bij de Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie, die ik in 2007 afsloot. Van 2000 tot 2017 werkte ik in de zelfstandig gevestigde praktijk voor psychiatrie en psychotherapie. Ik deed daarin veel psychotherapieën, leertherapieën voor psychiaters in opleiding, consultatie en intervisie in de huisartsenpraktijk, en stond psychotherapeuten bij met diagnostiek en medicatie. voor hun clienten.

In 2009 begon ik de opleiding tot psychoanalytica en deed in het kader daarvan een psychoanalyse. Ik ben lid van de NVvP (Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie), NVPP (Nederlandse Vereniging Voor Psychoanalytische psychotherapie), NPAV (Nederlandse Psychoanalytische Vereniging). Sinds 2017 ben ik werkzaam als Fact psychiater bij verschillende instellingen, op dit moment bij Arkin in Amsterdam West.

 
© Copyright 2014 adavidspsychiater@xs4all.nl. All Rights Reserved.